Kuntotestirekka -tapahtumat

Osana henkilöstön terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä järjestetään Päijät-Hämeen keskussairaalalla torstaina 12.9. klo 9-18 ja Lahden kaupunginsairaalalla perjantaina 13.9. klo 9-17 kuntotestitapahtuma, jossa pääsee katsastamaan oman kuntonsa hikoilematta ja hengästymättä viihtyisissä kuntotestirekan sisätiloissa. Mittaukset on tarkoitettu vain Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän työntekijöille.

Testeihin kuuluu puristusvoiman mittaus, kehonkoostumusanalyysi markkinoiden tarkimmalla InBody 770 laitteella, vyötärönympäryksen mittaus ja kestävyyskunnon arviointi levossa Polarin sykelaitteella. Mittauksista saa selkeän kirjallisen yhteenvedon ja testien yhteydessä järjestetään ryhmäpalautetilaisuuksia, joista saa tietoa tulosten tulkintaan ja ammattilaisten vinkit kunnon kohentamiseen sekä fiksuun syömiseen. Testiin palautteineen on hyvä varata n. 30 – 60 min. Voit ladata kuntotestirekka -esitteen tästä.

Kuntotestirekkaan ilmoittautuminen

Keskussairaalalla rekan tarkka pysähtymispaikka on huoltopiha sairaalan takana (Kuntotestirekka_PHKS) ja Lahden Kaupunginsairaalalla sisäpiha katetun pyöräparkin edustalla (Kuntotestirekka_LKS). Sovi kuntotestiin osallistumisesta oman esimiehesi kanssa. Kuntotestit ovat työntekijöille työaikaa, mikäli oma testiaika on työvuoron aikana. Mikäli kuntotestiin tullaan kauempaa, on siirtyminen omaa aikaa. Mikäli testiin osallistutaan muulloin kuin työvuoron aikana, on osallistuminen omaa aikaa. Kuntotestit ovat yhtymän työntekijöille maksuttomia.

Tutustu mittauksiin ja katso videokooste, jossa testit käydään läpi. Kuntotestit toteuttaa KKI -Ohjelma yhteistyössä yhtymän sekä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan katsastamaan oma kuntosi!

Kuntotestitapahtumat muissa kunnissa

Samat kuntotestit tullaan järjestämään pienempimuotoisena toteutuksena syksyn aikana myös Nastolassa, Orimattilassa, Iitissä, Hartolassa ja Asikkalassa. Lue lisää täältä.

Lisätietoja:

Ahti Romo, työhyvinvointikoordinaattori puh. 040 554 4647

etunimi.sukunimi@phhyky.fi