Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa henkilöstöä kulkemaan työmatkat joko pyörällä tai kävellen. Viikon aikana järjestämme mm. erilaisia teemapäiviä ja pyörien kevättarkistuksia. #phhykypyöräilyviikko

Starttaamme viikolla koko kesän kestävän valtakunnallisen Kilometrikisan. Joukkueemme nimi on PHHYKY hyvinvoinnin tekijät. Kilpailu alkaa 1.5., mutta voit käydä jo nyt ilmoittautumassa yhtymän joukkueeseen mukaan. Osallistumiskoodi on PHHYKY2019, ilmoittaudu mukaan joukkueeseen osoitteessa  https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Töihin pyöräileville ja käveleville on tarjolla Fazerilta pientä purtavaa. Purtavaa lähetetään mahdollisimman moneen eri työyksikköön.

Pyörän kevättarkistusta on tarjolla keskussairaalalla keskiviikkona 8.5. ja torstaina 9.5. klo 8-11 välillä Hollolan työpajan toimesta. Paikkana Akuutti24:n ja Parkkitalon välinen alue. Muut mahdolliset paikat ja ajankohdat selviävät myöhemmin.

Tule testaamaan Järvisen pyörän sähköpyöriä Päijät-Hämeen Keskussairaalalle torstaina 9.5. klo 9-16. Paikkana Akuutti24:n ja Parkkitalon välinen alue.

Lahden kaupungin CitiCAP –hankkeen luento järjestetään torstaina 9.5.klo 12-14 Päijät-Hämeen keskussairaalan Heikki –kokoustilassa. CitiCAP-hankkeessa (Citizens’ cap-and-trade co-created) suunnitellaan ja toteutetaan asukkaan päästökauppa (personal carbon trade, PCT) ensimmäisenä kaupunkina maailmassa sekä rakennetaan Lahteen älykäs pyörätie. Luennon aikataulu tarkentuu.

Viestintä

Pyöräilyviikosta on tehty oma Facebook-tapahtuma – ilmoittaudu mukaan! Viikon aikana on käynnissä myös kuvakilpailu – Jaa sosiaalisessa mediassa (Instagram tai Facebook) kuva aktiivisesta työmatkastasi hashtagilla #phhykypyöräilyviikko ja olet mukana kilpailussa. Parhaiten aktiivisen työmatkan hyvää fiilistä kuvaava kuva voittaa tuotepalkinnon.

Pyöräilyviikon teemapäivät

Pyöräile ja kävele töihin -päivät maanantaina ja tiistaina 6.-7.5.

Kärpäsenmäen leikkimielinen ylämäkikilpailu pyöräillen maanantaina 6.5. klo 7-9 välillä

  • Voittajille pieni palkinto
  • Lisäksi arvonta, jossa mukana kaikki kisaan osallistujat
  • Lähtö Kärpäsenmäen alapäästä, Hesburgerin lähistöltä.
  • Lähtö järjestetään sitä mukaan, kun osallistujia saapuu lähtöalueelle

Taukoliikuntapäivä keskiviikkona 8.5.

  • Yhtymän taukoliikuntavideot julkaistaan mm. Hykytubessa

Turvallisesti töihin -päivä torstaina 9.5.

  • Työmatkojen turvallisuus erityisenä huomiona – Turvallisuuteen liittyvä materiaalia lähetetään työyksiköihin

Pyöräiletkö paljon? Haluatko innostaa muita samaan?

Pyöräilyviikko-tiimi etsi mukaansa somemarkkinointiin paljon pyöräileviä, tai muuten sosiaalisesta mediasta kiinnostuneita henkilöitä. Tehtävänäsi olisi omalta pyörämatkaltasi yhtymän somekanavissa julkaiseminen sekä mahdollisesti muissa medioissa yhtymän edustaminen.

Ota yhteyttä!

Ahti Romo, työhyvinvointikoordinaattori puh. 040 554 4647
Soile Sauranen, työkykykoordinaattori puh 044 719 5306

etunimi.sukunimi@phhyky.fi