Woima – henkilökohtainen hyvinvointivalmennus

HUOM! Vuoden 2021 varattavat ajat alkavat viikolta 1 eteenpäin. Kelaa kalenteria eteenpäin seuraava -painikkeesta.

Valmennuksen tavoitteena on edistää osallistujan työkykyä ja hyvinvointia yhteisen tavoitteiden asettelun ja konkreettisten arkeen soveltuvien ohjeiden avulla. Valmennuksessa kartoitetaan ensin osallistujan palautumisen, ravitsemuksen ja fyysisen hyvinvoinnin tilaa yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen mietitään toimenpiteitä työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen. Valmennus toteutetaan etänä Teams -sovelluksella ja se kestää 50 minuuttia. Tarvitset osallistumiseen tietokoneen, jossa on internet yhteys sekä rauhallisen paikan osallistua. Voit varata itsellesi sopivan ajan alla olevasta varauskalenterista. Selaa viikkoja eteenpäin Seuraava painikkeesta. Vihreä laatikko tarkoittaa vapaana olevaa aikaa ja sitä klikkaamalla pääset tekemään varauksen. Voit käyttää työaikaa valmennukseen, mikäli työtehtävät sen sallivat. Sovi kuitenkin aina ensin tästä esimiehesi kanssa. Valmennukseen kuuluu 1 – 3 etätapaamista (á 50 min) tavoitteiden mukaan ja ne jakautuvat usealla kuukaudelle (valmennuksen tarkka kesto sovitaan emnsimmäisen valmennuksen yhteydessä). Valmennus on tarkoitettu vain Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän henkilöstölle. 

Kun olet varannut ajan, saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviestin yhteydessä on linkki sähköiseen hyvinvointikyselyyn, jota hyödynnetään valmennuksessa. Käy täyttämässä se ennen valmennusta. Mikäli vahvistusviestiä ei näy, tarkista roskapostikansio. Valmennuksessa hyödynnetään myös seuraavaa työskentelylomaketta: Tavoite, toimenpiteet ja voimavarat työskentelylomake. Tallenna lomake tietokoneellesi etukäteen.

Valmennus tapahtuu Microsoftin Teams -sovelluksen avulla. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen vahvistusviestin yhteydessä. Kun liityt etävalmennukseen sinut ohjataan automaattisesti ensin odotustilaan, jossa lukee ”Jonkun kokouksen osallistujista pitäisi päästää sinut pian sisään”. Odota siinä tekemättä mitään, valmentaja päästää sinut mukaan tapaamiseen viimeistään valmennuksen alkaessa.

Mikäli tietokoneellasi ei ole Teams -sovellusta, liity tämän ohjeen mukaan: Microsoft Teams kokoukseen osallistuminen ilman Teams sovellusta Muista, että tietokoneella täytyy olla kuitenkin toimiva nettiyhteys.

Mikäli sinulla on kysyttävää valmennuksesta, ole yhteydessä työhyvinvointikoordinaattori Ahti Romoon (ahti.romo@phhyky.fi, 040 – 5544647)

Woima hyvinvointivalmennus_esite_2020