Osana Matka kohti hyvää työkykyä -hanketta on yhtymälle luotu kaksi erilaista liikuntakampanjaa, joista on kerrottu tarkemmin alla. Mikä vain työyhteisö voi toteuttaa kampanjan tai toteutuksessa voi olla mukana myös useita työyhteisöjä. Kampanjasta ei tule muita kustannuksia kuin korttien painatuksesta tulevat kustannukset. Mikäli haluatte toteuttaa kampanjan omassa työyhteisössänne, ole yhteydessä työhyvinvointikoordinaattoriin (yhteystiedot alla).

Liikuntakampanjakortti

Liikuntakampanjakortti suunniteltiin 2019 loppuvuodesta Kuntoutussairaala Jalmarin suunnitteleman kampanja käyttöön. Kampanjassa kerätään kuuden viikon ajan rasteja kampanjakortiin niin, että jokaisesta 15  minuutiin liikkumishetkestä saa merkata yhden rastin. Liikunnaksi lasketaan kaikki hikiliikunnasta arkiaktiivisuuteen ja hyötyliikuntaan, jotta kynnys osallistua olisi mahdollisimman matala. Kampanjan yhteydessä voi vaikka arpoa palkintoja tai kisailla leikkimielisesti yhdessä sovituin ohjein. Katso kampanjakortti alta.

Liikuntakampanjakortti

100 taukoliikuntaa -kampanja

100 taukoliikuntaa kampanjassa on nimensä mukaan tarkoitus kerätä kasaan sata taukoliikuntaa kolmen kuukauden aikana. Kaikki yli 2 minuuttia kestävät tietoisesti tehdyt taukoliikuntahetket voi merkata kampanjakorttiin rastilla. Myös tietoisesti tehdyt rentoutusharjoitukset voi merkata korttiin rastilla. Kampanjan aikana kannaattaa esimerkiksi järjestää yhnteistä taukoliikuntaa. Kampanjan yhteydessä voi vaikka arpoa palkintoja tai kisailla leikkimielisesti yhdessä sovituin ohjein. Katso kampanjakortti alta.

100 taukoliikuntaa kortti_PHHYKY

Mikäli haluat toteuttaa kampanjan omassa työyhteisössäsi, ole yhteydessä työhyvinvointikoordinaattoriin.

työhyvinvointikoordinaattori

2.8. Helena Kämäräinen, helena.kamarainen@phhyky.fi, 0405544647