Ryhmävalmennukseen kuuluu lyhyt asiantuntijan teoriaosuus fyysisestä hyvinvoinnista ja työstä palautumisesta sekä työskentelyosuudet, joissa jokainen osallistuja miettii ensin omaa arkeaan ja sitten koko ryhmä miettii työarkea. Työskentelyosuudessa mietitään konkreettisia muutoksia omaan ja työpaikan arkeen ja niiden toteuttamisesta sovitaan yhdessä työpajan lopussa.

Työpajan kesto on kaksi tuntia, mutta sen voi toteuttaa lyhyempänäkin tarvittaessa. Työpajalle sovitaan aina myös seurantatapaaminen, jossa käydään läpi yhdessä sovittujen toimenpiteiden eteneminen. Työpaja voidaan toteuttaa jopa 50 henkilölle kerralla ja se voidaan liittää osaksi jotain olemassa olevaa palaveria tai tapaamista

Valmennus toteutetaan ensisijaisesti työpaikkaselvityksen terveyskyselyn tulosten ja työterveyshuollon tarpeen arvion perusteella. Valmennus voidaan toteuttaa myös ihan toiveesta työhyvinvointikoordinaattorin arvion perusteella. Mikäli työyksikössänne on tarvetta Voimavaroja työhön valmennukselle, voit olla yhteydessä suoraan työhyvinvointikoordinaattoriin, yhteystiedot alla.

Ahti Romo

työhyvinvointikoordinaattori

ahti.romo@phhyky.fi

0405544647