Break Pro taukoliikuntasovellus

BREAK PRO taukoliikuntasovellus aktivoi pitämään taukoja työnteosta ja lisää kehon sekä mielen hyvinvointia. BREAK PRON säännöllinen käyttö lisää työkykyä ja auttaa palautumisessa. BREAK PRO:ssa on huomioitu sekä toimistotyöntekijöiden, että fyysisen työntekijöiden työn tauottamisen tarpeet, joten se sopii myös hoitotyöhön. Voit valita itse kuinka usein (30, 45, 60, 90 tai 120 min välein) ohjelma muistuttaa taukoliikunnasta työpäivän aikana. Ohjelma sisältää yli 100 pääosin noin minuutin mittaista taukoliikuntavideota aina avaavista liikkeistä hengitysharjoituksiin. Valitset itse ohjelman käytön aloittaessasi, minkä teemaisia taukoliikuntavideoita haluat sinulle ehdotettavan. ​​

​Break Pro taukoliikuntaohjelma on asennettu suurimmalle osalle yhtymän tietokoneista (poislukien ns. kriittiset työasemat). Ohjelman voi ottaa käyttöön myös työpuhelimeen (mikäli älypuhelin). Tämän lisäksi yhtymän työntekijät voivat ottaa sovelluksen käyttöön myös henkilökohtaisiin mobiililaitteisiin veloituksetta.

Tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon liittyen löydät Intran Taukoliikunta -sivulta.

Yhtymän omat taukoliikuntavideot

Yhtymä kannustaa kaikkia työntekijöitään pitämään huolta omasta hyvinvoinnista myös työpäivän aikana ja on julkaissut sarjan taukoliikuntavideoita niin istuma- kuin seisomatyöläisillekin. Taukoliikunta on oiva tapa ylläpitää työvirettä ja se virkistää kehoa sekä mieltä. Ota taukoliikunta tavaksi ja laita video pyörimään vaikka palaverin alussa. Kaikki taukoliikuntavideot löytyvät Yhtymän Youtube -kanavalta.