Pyöräilyn kilometrikisa 2020

Pyöräilyn kilometrikisa on työyhteisöjen joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa merkitään pyöräilykilometrejä Kilometrikisan nettisivuille. Tavoitteena on kerätä omalle joukkueelle mahdollisimman paljon kilometrejä noin 5 kuukauden aikana ja toki nauttia pyöräilystä! Kilpailu alkaa 1.5.2020 ja kestää 22.9.2020 saakka. Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymä osallistuu kilpailuun taas PHHYKY:n työntekijöiden yhteisellä joukkueella, joka on  nimeltään PHHYKY hyvinvoinnin tekijät.

Pääset osallistumaan joukkueeseen Kilometrikisan nettisivuilta. Mikäli olet ensimmäistä kertaa osallistumassa Kilometrikisaan valitse sivun ylälaidasta Rekisteröidy ja syötä omat tietosi. Mikäli olet aiemmin ollut mukana jossain kilometrikisan joukkueessa kirjaudu ensin sisään Kirjaudu -kohdasta (jos salasana on unohtunut, pystyt tilaamaan uuden sähköpostiisi) ja sen jälkeen valitse sivun yläreunasta Liity joukkueeseen.

Joukkueen osallistumiskoodi on: PHHYKY2020

Kun kilpailu alkaa (1.5.2020) ala kirjaamaan poljettuja kilometrejä sivun Kirjaa kilometrisi -kohdasta. Muista käydä aina kirjaamassa kaikki pyöräilemäsi kilometrit, myös vapaa-ajalle tapahtuneet. 

Facebookkiin on luotu yhtymän joukkueelle oma ryhmä, jossa voit jakaa kuvia ja fiiliksiä omalta työmatkaltasi. Ryhmä löytyy täältä. Arvomme kaikkien kuvia jakaneiden PHHYKY:n työntekijöiden kesken kuukausittain pienen tuotepalkinnon. Kun jaat kuvan käytä aina myös tunnistetta #hyvinvoinnintekijät

Arvomme kuukausittain kaikkien kilometrejä merkanneiden yhtymän työntekijöiden kesken pieniä tuotepalkintoja kuten juomapulloja, jumppakasseja yms. 

Kilometrikisan esite löytyy tästä: Pyöräilyn kilometrikisa 2020 esite Tulosta tämä vaikka taukohuoneen seinälle!

Tsemppiä kaikille kevään pyöräilyihin ja turvallisia kilometrejä! Muistakaa pitää pyöräilykypärää aina ja malttia liikenteessä.

Lisätietoja ja kysymykset:

työhyvinvointikoordinaattori Ahti Romo

ahti.romo@phhyky.fi

040-5544647